WINO+
Dla restauracji
WINO+sommelier dobierze wino do każdego menu, uwzględniając styl i pochodzenie potraw, dysponując zróżnicowaną i kompleksową listą win z każdego zakątka świata. Na bazie indywidualnie skomponowanej Karty Win, zadbamy o wiedzę i umiejętności serwowania wina. Goście Restauracji mogą liczyć na ciAekawe degustacje, kolacje komentowane jak również wizyty przedstawicieli winnic, z którymi współpracujemy.
Można nam zaufać! Kategoria wina w restauracji to nasza specjalność!
WINO+
Konrad TERECH
Autor konceptu degustacyjnego WINO+, właściciel
Winnicy Nadwarciańskiej, Sommelier Profesjonalny
w ramach Stowarzyszenia Sommelierów Polskich,
wielokrotny uczestnik Mistrzostw Polski Sommelierów,
trener umiejętności sprzedażowych w segmencie
gastronomicznym. Każdą wolną chwilę spędza
podróżując szlakami regionów winiarskich.
WINO+
Konrad POTEJKO
Praktyk, posiadający bogate wykształcenie w obszarze
gastronomii, od 20 lat związany z branżą winiarską,
mający doświadczenie w gastronomii i współpracy
z czołowymi importerami win jakościowych. Sommelier
Profesjonalny w ramach Stowarzyszenia Sommelierów
Polskich, wielokrotny uczestnik Mistrzostw Polski
Sommelierów. Dzieli się swoją ekspercką wiedzą na
temat kategorii wina w restauracji, opowiadając o winie
w sposób precyzyjny i zrozumiały.